Промоции

Fast Track

Fast-Track_Postbank_720x260

Сега твоята карта Mastercard ти предоставя нова привилегия за още по-приятно пътуване със самолет.

Fast Track – предимството да преминеш приоритетно през първа проверка на лични документи и да се възползваш от специална лента за проверка на багаж. Услугата е достъпна на Летище София, Терминал 2.

Всеки картодържател има право на още един придружител, безплатно.

Важи за следните видове карти:

Кредитни карти – Mastercard World и Mastercard Premium

Дебитни карти – Mastercard Gold и Mastercard World

Бизнес карти – Mastercard business debit и Mastercard business credit

За да се възползваш от услугата е необходимо да валидираш твоята карта Mastercard на POS терминала при проверката на бордна карта и лични документи. При валидацията се извършва само разпознаване на вида карта по нейния BIN (първите 6 цифри).

 

Специално предложение от ClaimCompass

PB_ClaimCompass-vis2_720x260

Налага ти се да пътуваш със самолет? Направи го разумно с ClaimCompass и твоята кредитна карта от Пощенска банка.
Възползвай се от възможността да получиш съдействие при подаване на иск (претенция) срещу авиокомпания за заплащане на обезщетение при специални условия, в случай че :

 • Полетът ти закъснее с повече от 3 часа
 • Полетът ти се отмени
 • Достъпът до борда ти бъде отказан
 • Изпуснеш своето прекачване

С помощта на ClaimCompass, можеш да предявиш иск срещу авиокомпанията:

 • само за няколко минути
 • изцяло онлайн
 • напълно безплатно – ClaimCompass получава комисиона за услугите си само при удовлетворена претенция и получено обезщетение

Какво получаваш?
При получено обезщетение от авиокомпанията :

 • За картодържателите на Mastercard World и Visa Gold -  5% по-малка комисиона за ClaimCompass в сравнение със стандартната.
 • За картодържателите на Mastercard World Premium и Visa Premium- 10% по-малка комисиона за ClaimCompass в сравнение със стандартната.

Специалните условия са валидни, в случай, че стойността на самолетния билет за полета, във връзка с който се предявява претенция, е заплатена с посочения  тип кредитна карта от Пощенска банка, а искът е подаден чрез съответния линк, публикуван по-долу.

Избери една от двете опции:

 • Регистрирай информацията за полета си предварителнo. В случай, че с полета ти има проблем, служител на Claim Compass ще се свърже с теб, за да те информира за условията за получаване на обезщетение.
 • Започни  иск след отменен или закъснял полет,отказан достъп на борда или изпуснато прекачване.

Как да се възползваш?

 • Ако си заплатил стойността на самолетния си билет с кредитна карта Mastercard World или Visa Gold от Пощенска банка, кликни тук.
 • Ако си заплатил стойността на самолетния си билет с кредитна карта Mastercard World Premium или Visa Premium от Пощенска банка, кликни тук.
 • Ако си заплатил стойността на самолетния си билет с кредитна карта Mastercard Standard или Visa Classic от Пощенска банка, кликни тук.  (използваш стандартни условия за услугата, предоставяна от ClaimCompass)

2. Започни иска си като въведеш необходимата информация за пътуването.
3. След като предоставиш нужните данни, автоматично ще ти бъде създаден профил, чрез който имаш възможност да следиш статуса на своя иск.
4. При спечелен иск и получено обезщетение, с теб ще се свърже представител на ClaimCompass, за да уточните, как ще получиш сумата.


За кои полети можеш да заявиш иск?

 • Заминаващи от летище, на територията на държава-членка на Европейския съюз (важи за всички авиокомпании, независимо от тяхното представителство);
 • Пристигащи на летище, намиращо се на територията на държава-членка на Европейския съюз( само ако авиокомпанията е с представителство в Европейския съюз).

Отговори на най-често задаваните въпроси, виж тук.

 

 

Отстъпка при резервация в Booking.com!

banners720x260
Възползвай се от 3% отстъпка при резервация и плащане с кредитна карта от Пощенска банка в Booking.com!
С кредитните карти Visa и Mastercard от Пощенска банка разполагаш с още повече привилегии! Получаваш специална промоционална отстъпка от 3% от заплатената с кредитната карта цена за настаняване в България или чужбина всеки път, когато правиш резервация в Booking.com, чрез линк от уебсайта на банката.

Отстъпката е специално договорена за клиенти с кредитни карти, издадени от Пощенска банка, в резултат на сътрудничеството с Booking.com и се предоставя от банката независимо от други обявени отстъпки във връзка с резервацията.

Как да вземеш твоята отстъпка?

 • Посети страницата на Booking.com от уебсайта на банката;
 • Избери дестинация и направи резервация със своята кредитна карта от Пощенска банка;
 • Плати престоя си на избраното място за настаняване с кредитната карта, с която си направил резервацията;
 • Отстъпката се получава обратно по картата в срок до 90 дни, считано от края на месеца, в който е използвана резервацията и е напуснато мястото за настаняване.

Това може да е началото на твоето страхотно пътуване, възползвай се сега!

Costa Coffee – новият ни партньор по програмата Моите награди (MyRewards)

Costa-Coffee-Logo-CMYK

От месец април 2018 г. към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединява още един нов партньор – кафетерии Costa Coffee. Всяка покупка в обектите от веригата с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи повече бонус точки:

+1допълнителна бонус точка във кафетерии Costa Coffee
Бонус точките, които събираш при пазаруване в търговските обекти на партньорите ни в цялата страна, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid.

ВАЖНО: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с Вашата кредитна карта от Пощенска банка на ПОС терминал на банката.

Оптики Leonardo – новият ни партньор по програмата Моите награди (MyRewards)

IMG33
От месец ноември 2017 г. към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединява още един нов партньор – веригата оптики Леонардо. Всяка покупка в обектите от веригата с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи повече бонус точки:

+1допълнителна бонус точка във веригата оптики Леонардо.
Бонус точките, които събираш при пазаруване в търговските обекти на партньорите ни в цялата страна, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid.

ВАЖНО: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с Вашата кредитна карта от Пощенска банка на ПОС терминал на банката.

2 допълнителни бонус точки в Andrews

IMG33
Всяка покупка в обектите от веригата магазини за мъжка мода Andrews с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи повече бонус точки:

iconдопълнителни бонус точки във веригата за мъжка мода Andrews.
Бонус точките, които събираш при пазаруване в търговските обекти на партньорите ни в цялата страна, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid.

ВАЖНО: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с Вашата кредитна карта от Пощенска банка на ПОС терминал на банката. Оutlets Andrews Man не участват в програмата Моите награди.

 

Още повече бонус точки и нови партньори

ikea+ff+nike+eko+orange+leonardo

За всеки похарчен лев с кредитна карта от Пощенска банка в спортните магазини Nike и в магазините за дамски аксесоари и чанти Folli Follie, получавате три допълнителни бонус точки по Програма Моите награди (MyRewards). Бонус точките, които събирате при пазаруване, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid. Освен това, ИКЕА, бензиностанции ЕКО и книжарници Orange, оптики Леонардо и кафетерии Costa Coffee – партньори на банката в Програмата за лоялност, Ви дават по една допълнителна бонус точка, когато пазарувате в търговските им обекти в цялата страна.

Обърнете внимание: За да се възползвате от предложението за допълнителни бонус точки, е необходимо да заплащате покупките си с кредитна карта Mastercard от Пощенска банка, на ПОС терминал на банката в следните търговски обекти: ИКЕА, Бензиностанции ЕКО и Магазини за мъжка мода Andrews, а с кредитна карта VISA е валидно за всички от изброените по-горе обекти.

Общият брой точки, който ще получите зависи от вида на Вашата кредитна карта.

Програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) на Пощенска банка е най-добрият банков продукт на 2013 г., според икономически анализ на пазара на банковите продукти в България. Наградата се присъди в рамките на Card Payments Forum на b2b Media, на който бе направен преглед на пазара на картови продукти в България, от гледна точка на иновации, сигурност и ефективност на съвременните картови разплащания. Данните от анализа са на БНБ, Национален статистически институт, Комисия за защита на личните данни, Европейски потребителски център и банките опериращи в България.