Промоции

Празнувай с Мики Маус в Париж!

PageLines- 1200x800.jpg

Плащай с Mastercard® от Пощенска банка и можеш да спечелиш уикенд в Disneyland® Paris за рождения ден на Мики Маус.

Участвай в промоционалната ни кампания от 03.09 до 28.10.2018г. и можеш да спечелиш някоя от следните вълнуващи награди*:

• 2 ексклузивни уикенд пакета за четирима в Disneyland® Paris в периода от 30.11 до 02.12.2018г. по случай рождения ден на Мики Маус;

• 40 парични награди на стойност 100 лв. всяка.

 

Как можеш да участваш?

Плащай с твоята карта Mastercard® или Maestro от Пощенска банка от 3 септември до 28 октомври и автоматично участваш в томбола за посочените награди! Колкото повече покупки направиш, толкова повече се увеличават шансовете да спечелиш.

Всяка покупка с карта Mastercard® или Maestro от Пощенска банка на ПОС терминал или онлайн ти носи едно участие в томболата за наградите, а при покупка на ПОС терминал на Пощенска банка, получаваш двоен шанс – 2 участия в томболата.

Научи повече за кампанията и се запознай с пълните правила тук.

*В кампанията могат да участват картодържатели на платежни карти Mastercard®/Maestro (с изключение на Мastercard Business), издадени от Пощенска банка преди 03.09.2018г., направили покупка с картата си в промоционалния период.

Отстъпка при резервация в Booking.com!

banners720x260
Възползвай се от 3% отстъпка при резервация и плащане с кредитна карта от Пощенска банка в Booking.com!
С кредитните карти Visa и Mastercard от Пощенска банка разполагаш с още повече привилегии! Получаваш специална промоционална отстъпка от 3% от заплатената с кредитната карта цена за настаняване в България или чужбина всеки път, когато правиш резервация в Booking.com, чрез линк от уебсайта на банката.

Отстъпката е специално договорена за клиенти с кредитни карти, издадени от Пощенска банка, в резултат на сътрудничеството с Booking.com и се предоставя от банката независимо от други обявени отстъпки във връзка с резервацията.

Как да вземеш твоята отстъпка?

  • Посети страницата на Booking.com от уебсайта на банката;
  • Избери дестинация и направи резервация със своята кредитна карта от Пощенска банка;
  • Плати престоя си на избраното място за настаняване с кредитната карта, с която си направил резервацията;
  • Отстъпката се получава обратно по картата в срок до 90 дни, считано от края на месеца, в който е използвана резервацията и е напуснато мястото за настаняване.

Това може да е началото на твоето страхотно пътуване, възползвай се сега!

Costa Coffee – новият ни партньор по програмата Моите награди (MyRewards)

Costa-Coffee-Logo-CMYK

От месец април 2018 г. към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединява още един нов партньор – кафетерии Costa Coffee. Всяка покупка в обектите от веригата с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи повече бонус точки:

+1допълнителна бонус точка във кафетерии Costa Coffee
Бонус точките, които събираш при пазаруване в търговските обекти на партньорите ни в цялата страна, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid.

ВАЖНО: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с Вашата кредитна карта от Пощенска банка на ПОС терминал на банката.

Оптики Leonardo – новият ни партньор по програмата Моите награди (MyRewards)

IMG33
От месец ноември 2017 г. към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединява още един нов партньор – веригата оптики Леонардо. Всяка покупка в обектите от веригата с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи повече бонус точки:

+1допълнителна бонус точка във веригата оптики Леонардо.
Бонус точките, които събираш при пазаруване в търговските обекти на партньорите ни в цялата страна, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid.

ВАЖНО: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с Вашата кредитна карта от Пощенска банка на ПОС терминал на банката.

2 допълнителни бонус точки в Andrews

IMG33
Всяка покупка в обектите от веригата магазини за мъжка мода Andrews с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи повече бонус точки:

iconдопълнителни бонус точки във веригата за мъжка мода Andrews.
Бонус точките, които събираш при пазаруване в търговските обекти на партньорите ни в цялата страна, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid.

ВАЖНО: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с Вашата кредитна карта от Пощенска банка на ПОС терминал на банката. Оutlets Andrews Man не участват в програмата Моите награди.

 

Още повече бонус точки и нови партньори

 

 

ikea+ff+nike+eko+orange+leonardo

За всеки похарчен лев с кредитна карта от Пощенска банка в спортните магазини Nike и в магазините за дамски аксесоари и чанти Folli Follie, получавате три допълнителни бонус точки по Програма Моите награди (MyRewards). Бонус точките, които събирате при пазаруване, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid. Освен това, ИКЕА, верига магазини Фантастико, бензиностанции ЕКО и книжарници Orange, оптики Леонардо и кафетерии Costa Coffee – партньори на банката в Програмата за лоялност, Ви дават по една допълнителна бонус точка, когато пазарувате в търговските им обекти в цялата страна.

Обърнете внимание: За да се възползвате от предложението за допълнителни бонус точки, е необходимо да заплащате покупките си с кредитна карта Mastercard от Пощенска банка, на ПОС терминал на банката в следните търговски обекти: ИКЕА, Бензиностанции ЕКО, верига магазини Фантастико и Магазини за мъжка мода Andrews, а с кредитна карта VISA е валидно за всички от изброените по-горе обекти.

Общият брой точки, който ще получите зависи от вида на Вашата кредитна карта.

Програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) на Пощенска банка е най-добрият банков продукт на 2013 г., според икономически анализ на пазара на банковите продукти в България. Наградата се присъди в рамките на Card Payments Forum на b2b Media, на който бе направен преглед на пазара на картови продукти в България, от гледна точка на иновации, сигурност и ефективност на съвременните картови разплащания. Данните от анализа са на БНБ, Национален статистически институт, Комисия за защита на личните данни, Европейски потребителски център и банките опериращи в България.