Промоции

Пазарувай на вноски, БЕЗ ЛИХВА в Технополис и Практикер!

bez-lihva_2017-06_720x260
Лятото е време да освежиш и обновиш ежедневието и дома си.
Не пропускай възможността да реализираш идеите си като закупиш всичко, което ти е необходимо при специални условия!

Само в периода от 30 юни до 31 юли, пазарувай на равни месечни вноски, БЕЗ ЛИХВА при нашите партньори Технополис и Практикер.

С твоята кредитна карта от Пощенска банка може да разсрочиш сумата на покупките си на от 2 до 12 месечни вноски без лихва, бързо, лесно и наистина изгодно!

Възползвай се от промоцията с 3 лесни стъпки:

 • На касата в магазина уведоми касиера, че искаш да платиш на равни месечни вноски с кредитна карта от Пощенска банка.
 • Укажи броя вноски, на който искаш да разсрочиш сумата на покупките си.
 • Плати с кредитна си карта на ПОС терминал на Пощенска банка.

Офертата за покупки на вноски е валидна и за стоки с промоционални цени.

Толкова е лесно – необходимо е единствено да избереш желаната стока!

Лихва за покупки не се дължи при погасяване на всички начислени задължения по картата в рамките на гратисния период за съответния месец съгласно общите условия за кредитни карти Mastercard и Visa. При покупки на вноски (от 2 до 12) с кредитни карти от Пощенска банка на ПОС устройства на банката в търговските обекти на Технополис и Практикер, направени в периода 30.06. – 31.07.2017 г., Картодържателят не дължи и комисиона за начисляване на задължението на равни месечни вноски.

 

Отстъпка при резервация в Booking.com!

banners720x260
Сега с кредитните карти Visa и Mastercard от Пощенска банка разполагаш с повече привилегии – получаваш специална промоционална отстъпка от 5%* от заплатената с кредитната карта цена за настаняване в България или чужбина всеки път, когато правиш резервация в Booking.com, чрез линк от уебсайта на банката.

*Промоцията е валидна до 30.06.2017 г. След тази дата се прилага стандартна отстъпка от 3%.

Отстъпката е специално договорена за клиенти с кредитни карти, издадени от Пощенска банка, в резултат на сътрудничеството с Booking.com и се предоставя от банката независимо от други обявени отстъпки във връзка с резервацията.

Как да вземеш твоята отстъпка?

 • Посети страницата на Booking.com от уебсайта на банката;
 • Избери дестинация и направи резервация със своята кредитна карта от Пощенска банка;
 • Плати престоя си на избраното място за настаняване с кредитната карта, с която си направил резервацията;
 • Отстъпката се получава обратно по картата в срок до 90 дни, считано от края на месеца, в който е използвана резервацията и е напуснато мястото за настаняване.

Това може да е началото на твоето страхотно пътуване, възползвай се сега!

 

МyCard – ново мобилно приложение за кредитни карти

MyCard

Знаете ли къде са всички места, на които можете да пазарувате с отстъпка с кредитната си карта от Пощенска банка? А знаете ли къде можете да разсрочите покупките си на равни месечни вноски?
Обектите са стотици и Вие вече не е нужно да помните цялата информация, защото новото ни мобилно приложение за кредитни карти МyCard ги помни вместо Вас. В крак с глобалните тенденции, Пощенска банка разработи приложението, за да Ви осигури модерен начин за достъп до пълната гама предложения и отстъпки. Сега пазаруването с Вашата кредитна карта е още по-лесно и изгодно!
Мобилното приложение MyCard Ви дава много възможности:

 • Удобен интерфейс и интуитивна навигация – достатъчно е да отворите приложението, за да видите най-изгодните предложения под формата на отстъпки или възможност за покупки на равни месечни вноски близо до Вас.
 • Приложението определя местоположението Ви и показва най-близките търговски обекти, в които се приемат разплащания с American Express.
 • Получавате пълна информация за избрания търговски обект – информация за конкретната отстъпка или възможност за плащане на вноски, адрес, работно време и интернет страницата на търговеца
 • Откривате най-близкия до Вас клон или банкомат на банката в цялата страна чрез Google базирана карта в разделите „Офиси“ и „Банкомати“.
 • Имате информация за всички партньори по програмата Моите награди (MyRewards), при които печелите още повече точки.
 • MyRewards калкулатор – в МyCard можете да откриете и специален калкулатор, с който лесно да пресметнете своите парични награди по програма Моите награди (MyRewards), както и да проследите колко още точки са Ви нужни за достигане до следващото ниво на парична награда.
 • В секция „Новини“ Ви информираме за актуалните промоции и специални оферти от Пощенска банка.

Вижте всичко за MyCard във видеото.

Приложението е създадено за смарт телефони с операционни системи Android и iOS и може да бъде изтеглено безплатно от Google Play и App Store.
Свалете приложението сега:
<a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=bg.postbank.mycard&hl=bg" target="_blank" <a href="https://itunes.apple.com/app/mycard-app-by-postbank/id978715943" target="_blank"

 

Верига магазини Фантастико – още един нов партньор в програмата за лоялност Моите награди (MyRewards)

От месец август 2014 г. към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединява още един нов партньор – веригата супермаркети ФАНТАСТИКО. Всяка покупка в обектите от веригата с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи повече:

plus1-30допълнителна бонус точка във веригата супермаркети Фантастико.
Бонус точките, които събираш при пазаруване в търговските обекти на партньорите ни в цялата страна, могат лесно да се обменят в парични награди по карта MyRewards.

ВАЖНО: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с Вашата кредитна карта от Пощенска банка на ПОС терминал на банката.

Открий Andrews – новият ни партньор по програмата Моите награди (MyRewards)

IMG33
От месец май 2014 г. към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединява още един нов партньор – веригата магазини за мъжка мода Andrews. Всяка покупка в обектите от веригата с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи повече бонус точки:

iconдопълнителни бонус точки във веригата за мъжка мода Andrews.
Бонус точките, които събираш при пазаруване в търговските обекти на партньорите ни в цялата страна, могат лесно да се обменят в парични награди по карта MyRewards.

ВАЖНО: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с Вашата кредитна карта от Пощенска банка на ПОС терминал на банката.

 

Още повече бонус точки и нови партньори

 

 

ikea+ff+nike+eko+orange

От 15 март 2014 г. за всеки похарчен лев с кредитна карта от Пощенска банка в спортните магазини Nike и в магазините за дамски аксесоари и чанти Folli Follie, получавате три допълнителни бонус точки по Програма Моите награди (MyRewards). Бонус точките, които събирате при пазаруване, могат лесно да се обменят в парични награди по карта MyRewards. В допълнение на това, ИКЕА, бензиностанции ЕКО и книжарници Orange – партньори на банката в Програмата за лоялност, Ви дават по една допълнителна точка, когато пазарувате в търговските им обекти в цялата страна.

Обърнете внимание: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с кредитна карта American Express или VISA от Пощенска банка и на ПОС терминал на банката.

Пример:
Ако заплатите със Златна кредитна карта American Express, за всеки лев от стойността на Вашата покупка в магазините Nike и Folli Follie вече ще получавате общо 5 бонус точки по програмата Моите награди (MyRewards) – 2 точки стандартно за програмата и 3 допълнителни точки, предоставени от нашите партньори.

Ако заплатите със Златна кредитна карта American Express, за всеки лев от стойността на Вашата покупка в бензиностанции ЕКО и книжарници Orange получавате общо 3 бонус точки по програма за лоялност Моите награди (MyRewards) – 2 точки стандартно за програмата и 1 допълнителна точка, предоставена съвместно с партньорите ни ЕКО или Orange.

Общият брой точки, който ще получите зависи от вида на Вашата кредитна карта.

Програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) на Пощенска банка е най-добрият банков продукт на 2013 г., според икономически анализ на пазара на банковите продукти в България. Наградата се присъди в рамките на Card Payments Forum на b2b Media, на който бе направен преглед на пазара на картови продукти в България, от гледна точка на иновации, сигурност и ефективност на съвременните картови разплащания. Данните от анализа са на БНБ, Национален статистически институт, Комисия за защита на личните данни, Европейски потребителски център и банките опериращи в България.