Промоции

Специални отстъпки с премиум карти Mastercard

PB_Mastercard-Premium_720x260-new-bg_REV01

Плащай безконтактно и се възползвай от безценния шанс да направиш пазаруването още по-приятно. Възползвай се от две ексклузивни предложения със специални отстъпки.

Нека твоята премиум кредитна карта Mastercard бъде идеалното допълнение към стила ти.

  • Отстъпки в магазините на Benetton, Sisley & Motivi

До 17.06.2019 г. с всяко безконтактно плащане за минимум 50лв. получаваш скреч карта и имаш възможност да спечелиш уникална награда на място в търговския обект.

Повече за кампанията научи тук.

  • Отстъпки в магазините на MDL*

До 14.06.2019 г. с всяко безконтактно плащане получаваш 10% отстъпка от сумата на твоята покупка.  Максималният размер на отстъпката е до 100 лв.
*Промоцията е валидна за следните магазини: MaxMara, MAX&Co, Marella, Marina Rinaldi, Ermenegildo Zegna, Dress Code, Brunello Cucinelli, Trend Box, Marc Cain, Palmers, Furla, Week&Shop MDL, Love Moschino, MaxMara & Trend Box Outlet.

Повече за кампанията научи тук.

Информация за предлаганите премиум кредитни карти можеш да намериш тук.

 

 

Отстъпка при резервация в Booking.com!

banners720x260
Възползвай се от 3% отстъпка при резервация и плащане с кредитна карта от Пощенска банка в Booking.com!
С кредитните карти Visa и Mastercard от Пощенска банка разполагаш с още повече привилегии! Получаваш специална промоционална отстъпка от 3% от заплатената с кредитната карта цена за настаняване в България или чужбина всеки път, когато правиш резервация в Booking.com, чрез линк от уебсайта на банката.

Отстъпката е специално договорена за клиенти с кредитни карти, издадени от Пощенска банка, в резултат на сътрудничеството с Booking.com и се предоставя от банката независимо от други обявени отстъпки във връзка с резервацията.

Как да вземеш твоята отстъпка?

  • Посети страницата на Booking.com от уебсайта на банката;
  • Избери дестинация и направи резервация със своята кредитна карта от Пощенска банка;
  • Плати престоя си на избраното място за настаняване с кредитната карта, с която си направил резервацията;
  • Отстъпката се получава обратно по картата в срок до 90 дни, считано от края на месеца, в който е използвана резервацията и е напуснато мястото за настаняване.

Това може да е началото на твоето страхотно пътуване, възползвай се сега!

Costa Coffee – новият ни партньор по програмата Моите награди (MyRewards)

Costa-Coffee-Logo-CMYK

От месец април 2018 г. към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединява още един нов партньор – кафетерии Costa Coffee. Всяка покупка в обектите от веригата с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи повече бонус точки:

+1допълнителна бонус точка във кафетерии Costa Coffee
Бонус точките, които събираш при пазаруване в търговските обекти на партньорите ни в цялата страна, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid.

ВАЖНО: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с Вашата кредитна карта от Пощенска банка на ПОС терминал на банката.

Оптики Leonardo – новият ни партньор по програмата Моите награди (MyRewards)

IMG33
От месец ноември 2017 г. към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединява още един нов партньор – веригата оптики Леонардо. Всяка покупка в обектите от веригата с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи повече бонус точки:

+1допълнителна бонус точка във веригата оптики Леонардо.
Бонус точките, които събираш при пазаруване в търговските обекти на партньорите ни в цялата страна, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid.

ВАЖНО: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с Вашата кредитна карта от Пощенска банка на ПОС терминал на банката.

2 допълнителни бонус точки в Andrews

IMG33
Всяка покупка в обектите от веригата магазини за мъжка мода Andrews с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи повече бонус точки:

iconдопълнителни бонус точки във веригата за мъжка мода Andrews.
Бонус точките, които събираш при пазаруване в търговските обекти на партньорите ни в цялата страна, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid.

ВАЖНО: За да се възползвате от предложението, е необходимо да заплащате покупките си с Вашата кредитна карта от Пощенска банка на ПОС терминал на банката. Оutlets Andrews Man не участват в програмата Моите награди.

 

Още повече бонус точки и нови партньори

 

 

ikea+ff+nike+eko+orange+leonardo

За всеки похарчен лев с кредитна карта от Пощенска банка в спортните магазини Nike и в магазините за дамски аксесоари и чанти Folli Follie, получавате три допълнителни бонус точки по Програма Моите награди (MyRewards). Бонус точките, които събирате при пазаруване, могат лесно да се обменят в парични награди по предплатена карта Mastercard Prepaid. Освен това, ИКЕА, верига магазини Фантастико, бензиностанции ЕКО и книжарници Orange, оптики Леонардо и кафетерии Costa Coffee – партньори на банката в Програмата за лоялност, Ви дават по една допълнителна бонус точка, когато пазарувате в търговските им обекти в цялата страна.

Обърнете внимание: За да се възползвате от предложението за допълнителни бонус точки, е необходимо да заплащате покупките си с кредитна карта Mastercard от Пощенска банка, на ПОС терминал на банката в следните търговски обекти: ИКЕА, Бензиностанции ЕКО, верига магазини Фантастико и Магазини за мъжка мода Andrews, а с кредитна карта VISA е валидно за всички от изброените по-горе обекти.

Общият брой точки, който ще получите зависи от вида на Вашата кредитна карта.

Програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) на Пощенска банка е най-добрият банков продукт на 2013 г., според икономически анализ на пазара на банковите продукти в България. Наградата се присъди в рамките на Card Payments Forum на b2b Media, на който бе направен преглед на пазара на картови продукти в България, от гледна точка на иновации, сигурност и ефективност на съвременните картови разплащания. Данните от анализа са на БНБ, Национален статистически институт, Комисия за защита на личните данни, Европейски потребителски център и банките опериращи в България.