Получавате повече с всяка покупка!

Знаете ли, че Вашата кредитна карта Ви се отплаща щедро?

С програма за лоялност Моите награди (MyRewards) печелите всеки път, когато пазарувате с кредитната си карта от Пощенска банка. Така всяка направена покупка Ви носи бонус точки, които лесно можете да обмените за пари по бонус карта MyRewards и да пазарувате отново в  любимите си магазини. Колкото по-често плащате с кредитната си карта, толкова повече бонус точки събирате.

Научете повече за програмата Моите награди (MyRewards)

Имам кредитна карта от Пощенска банка

Пазарувай на вноски, БЕЗ ЛИХВА в Технополис и Практикер!

С твоята кредитна карта от Пощенска банка можеш да разсрочиш покупките си на 2 до 12 месечни вноски, без лихва*, бързо, лесно и наистина изгодно!
Научете повече >>

Плати с Mastercard и спечели!

В периода от 28.11.2016 г. до 11.01.2017 г. с всяка покупка за минимум 20 лв. на ПОС терминал на Пощенска банка в бензиностанции ЕКО с твоята кредитна карта Mastercard участваш за:
• 1000 предплатени карти за гориво на стойност 20 лв.;
• 10 предплатени карти за гориво на стойност 1000 лв. всяка.
Научете повече >>

Спечели Kindle като платиш билет или талон за 10 пътувания с Visa

Всяко плащане с Visa за еднократен билет или талон за 10 пътувания в метрото всеки ден от 21 ноември 2016 г. до 19 февруари 2017 г. ти дава шанс да спечелиш осмо поколение електронен четец Amazon Kindle 6 Glare, за да е още по-приятно пътуването ти.
Научете повече >>

Посрещни сезона на ниските температури с добро настроение!

Участвай в зимната промоция на Visa в периода от 7 ноември до 25 декември 2016 г. и можеш да спечелиш. Всеки ден три смарт часовника ще очакват собствениците си, а всяка седмица трима печеливши ще получат луксозна почивка!
Научете повече >>

Промоционални условия за нови кредитни карти!

Да пазаруваш е твоята страст, твоят начин за почивка или малко удоволствие в края на работния ти ден? Нашите кредитни карти са твой верен съюзник в пазаруването.
Научете повече >>

МyCard – ново мобилно приложение за кредитни карти

Знаете ли къде са всички места, на които можете да пазарувате с отстъпка с кредитната си карта от Пощенска банка? А знаете ли къде можете да разсрочите покупките си на равни месечни вноски? Обектите са стотици и Вие вече не е нужно да помните цялата информация, защото новото ни мобилно приложение за кредитни карти МyCard ги помни вместо Вас. Сега пазаруването с Вашата кредитна карта е още по-лесно и изгодно! Научете повече >>

Още повече бонус точки и нови партньори

Към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединиха нови партньори.
Вече печелите още повече от покупките с Вашата кредитна карта и в спортните магазини Nike, и в магазините за дамски аксесоари и чанти Folli Follie. Пазаруването в тях ще Ви донесе три допълнителни бонус точки по програма Моите награди (MyRewards). Печелите от всеки похарчен лев и в ИКЕА, бензиностанции EKO и книжарници Orange, където събирате по една допълнителна бонус точка по програма Моите награди (MyRewards).
За повече информация вижте тук >.

Къде получавате допълнителни точки

Открийте най-близката бензиностанция ЕКО, книжарница Orange или магазини Nike и Folli Follie, и вземете допълнителна бонус точка по програмата Моите награди (MyRewards). Вижте карта с всички клонове на Пощенска банка, в които можете да заявите Вашата карта за лоялност MyRewards.
Вижте повече >