Получавате повече с всяка покупка!

Знаете ли, че Вашата кредитна карта Ви се отплаща щедро?

С програма за лоялност MyRewards печелите всеки път, когато пазарувате с кредитната си карта от Пощенска банка. Така всяка направена покупка Ви носи бонус точки, които лесно можете да обмените за пари по бонус карта MyRewards и да пазарувате отново в  любимите си магазини. Колкото по-често плащате с кредитната си карта, толкова повече бонус точки събирате.

Научете повече за MyRewards

Имам кредитна карта от Пощенска банка
Виж колко печелиш

Пазарувайте с 10% отстъпка в ИКЕА с кредитна карта от Пощенска банка

В периода от 11.07 до 31.07.2014 г. при всяка покупка в магазин ИКЕА с кредитна карта от Пощенска банка печелите 10% отстъпка от стойността на Вашите покупки. Платете с Visa или American Express на ПОС терминал на Банката в магазина и автоматично взимате отстъпката от 10%. Ще я видите в следващото месечно извлечение на Вашата карта. Отстъпката важи дори и за стоки в промоция! Научете повече >>

Превърнете пазаруването в истинско удоволствие. Печелете с всяка покупка!

С програмата MyRewards печелите повече при всяко пазаруване с вашата кредитна карта от Пощенска банка до 31 юли 2014 г. Плащайте с Вашата кредитна карта VISA или American Express в супермаркети и бензиностанции в цялата страна, както и Вашите битови сметки на e-Postbank.bg.
Всеки платен от Вас лев в рамките на промоцията Ви носи допълнителна MyRewards бонус точка или до 6% обратно. Научете повече >>

Открий Andrews/ - новият ни партньор по програмата MyRewards

От месец май 2014 г. към програмата за лоялност MyRewards се присъединява още един нов партньор - веригата магазини за мъжка мода Andrews/. Всяка покупка в обектите от веригата с кредитна карта от Пощенска банка Ви носи 2 допълнителни бонус точки. Научете повече >>

Още повече бонус точки и нови партньори

Към програмата за лоялност MyRewards се присъединиха нови партньори. При пазаруване в ИКЕА с кредитна карта от Пощенска банка получавате по 1 допълнителна бонус точка.
Вече печелите още повече от покупките с Вашата кредитна карта и в спортните магазини Nike, и в магазините за дамски аксесоари и чанти Folli Follie. Пазаруването в тях ще Ви донесе три допълнителни бонус точки по програма MyRewards. Печелите от всеки похарчен лев и в бензиностанции EKO и книжарници Orange, където събирате по една допълнителна бонус точка по програма MyRewards.
За повече информация вижте тук >.

Бонус точки при плащане на битови сметки онлайн

Сега можете да спечелите всеки път, когато плащате сметките си за ток, вода, телефон и всички други битови услуги с кредитната си карта от Пощенска банка. До края на 2014 година за всеки похарчен лев за плащане на битови сметки през e-Postbank взимате допълнителна бонус точка по програмата за лоялност MyRewards.
Научете повече >

Играйте футбол с Пеле

Участвайте в новата промоция на бензиностанции ЕКО по повод Световното първенство по футбол в Бразилия! Платете с Вашата кредитна карта от Пощенска банка и за всяка сметка над 15 лв. ще спечелите допълнителeн промо-стикер по промоцията и допълнителна бонус точка по програмата за лоялност MyRewards. За всяка направена покупка на стойност над 25 лв. ще спечелите и 1 редовен промо-стикер по промоцията за уникални футболни артикули.
Научете повече за кампанията >

Къде получавате допълнителни точки

Открийте най-близката бензиностанция ЕКО, книжарница Orange или магазини Nike и Folli Follie, и вземете допълнителна бонус точка по програмата MyRewards. Вижте карта с всички клонове на Пощенска банка, в които можете да заявите Вашата карта за лоялност MyRewards.
Вижте повече >