Получавате повече с всяка покупка!

Знаете ли, че Вашата кредитна карта Ви се отплаща щедро?

С програма за лоялност Моите награди (MyRewards) печелите всеки път, когато пазарувате с кредитната си карта от Пощенска банка. Така всяка направена покупка Ви носи бонус точки, които лесно можете да обмените за пари по предплатена карта Mastercard Prepaid и да пазарувате отново в  любимите си магазини. Колкото по-често плащате с кредитната си карта, толкова повече бонус точки събирате.

Научете повече за програмата Моите награди (MyRewards)

Имам кредитна карта от Пощенска банка

Отстъпка при резервация в Booking.com!

С кредитните карти Visa и Mastercard от Пощенска банка разполагаш с още повече привилегии! Пътувай със специална отстъпка от 3% от заплатената с кредитната ти карта цена за настаняване в България или чужбина всеки път, когато правиш резервация в Booking.com, чрез линк от уебсайта на банката.
Научете повече >>

Празнувай с Мики Маус в Париж!

Сбъдни мечта, изживей магическа приказка за цялото семейство! Плащай с Mastercard® от Пощенска банка и можеш да спечелиш уикенд в Disneyland® Paris за рождения ден на Мики Маус и още 40 парични награди на стойност 100 лв. всяка.
Научете повече >>

Верига магазини ФАНТАСТИКО - нов партньор в програма за лоялност MyRewards

От август 2014 г. в програмата за лоялност MyRewards се включва нов партньор – при пазаруване във ФАНТАСТИКО с кредитна карта от Пощенска банка получавате по 1 допълнителна бонус точка. Научете повече >>

Още повече бонус точки и нови партньори

Към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединиха нови партньори.
Вече печелите още повече от покупките с Вашата кредитна карта в оптики Леонардо и спортните магазини Nike, както и в магазините за дамски аксесоари и чанти Folli Follie. Пазаруването в тях ще Ви донесе три допълнителни бонус точки по програма Моите награди (MyRewards). Печелите от всеки похарчен лев и в ИКЕА, бензиностанции EKO и книжарници Orange, оптики Леонардо и кафетерии Costa Coffee, където събирате по една допълнителна бонус точка по програма Моите награди (MyRewards).
За повече информация вижте тук >.

Къде получавате допълнителни точки

Открийте най-близката бензиностанция ЕКО, книжарница Orange, магазини Nike и Folli Follie, кафетерии Costa Coffee и вземете допълнителна бонус точка по програмата Моите награди (MyRewards). Вижте карта с всички клонове на Пощенска банка, в които можете да заявите Вашата карта за лоялност MyRewards.
Вижте повече >