Получавате повече с всяка покупка!

Знаете ли, че Вашата кредитна карта Ви се отплаща щедро?

С програма за лоялност MyRewards печелите всеки път, когато пазарувате с кредитната си карта от Пощенска банка. Така всяка направена покупка Ви носи бонус точки, които лесно можете да обмените за пари по бонус карта MyRewards и да пазарувате отново в  любимите си магазини. Колкото по-често плащате с кредитната си карта, толкова повече бонус точки събирате.

Научете повече за MyRewards

Имам кредитна карта от Пощенска банка
Виж колко печелиш

Бонус точки при плащане на битови сметки онлайн

Сега можете да спечелите всеки път, когато плащате сметките си за ток, вода, телефон и всички други битови услуги с кредитната си карта от Пощенска банка. До края на април 2014 за всеки похарчен лев за плащане на битови сметки през e-Postbank взимате допълнителна бонус точка по програмата за лоялност MyRewards.
Научете повече >

Още повече бонус точки и нови партньори

Към програмата за лоялност MyRewards се присъединиха нови партньори. При пазаруване в ИКЕА с кредитна карта от Пощенска банка получавате по 1 допълнителна бонус точка.
Вече печелите още повече от покупките с Вашата кредитна карта и в спортните магазини Nike, и в магазините за дамски аксесоари и чанти Folli Follie. Пазаруването в тях ще Ви донесе три допълнителни бонус точки по програма MyRewards. Печелите от всеки похарчен лев и в бензиностанции EKO и книжарници Orange, където събирате по една допълнителна бонус точка по програма MyRewards.
За повече информация вижте тук >.

Играйте футбол с Пеле

Участвайте в новата промоция на бензиностанции ЕКО по повод Световното първенство по футбол в Бразилия! Платете с Вашата кредитна карта от Пощенска банка и за всяка сметка над 15 лв. ще спечелите допълнителeн промо-стикер по промоцията и допълнителна бонус точка по програмата за лоялност MyRewards. За всяка направена покупка на стойност над 25 лв. ще спечелите и 1 редовен промо-стикер по промоцията за уникални футболни артикули.
Научете повече за кампанията >

Къде получавате допълнителни точки

Открийте най-близката бензиностанция ЕКО, книжарница Orange или магазини Nike и Folli Follie, и вземете допълнителна бонус точка по програмата MyRewards. Вижте карта с всички клонове на Пощенска банка, в които можете да заявите Вашата карта за лоялност MyRewards.
Вижте повече >