Получаваш повече с всяка покупка!

Знаеш ли, че твоята карта ти се отплаща щедро?

С програма за лоялност Моите награди (MyRewards) печелиш всеки път, когато пазаруваш с определени карти от Пощенска банка. Така всяка направена покупка ти носи бонус точки, които лесно можеш да обмениш за пари по предплатена карта Mastercard Prepaid и да пазаруваш отново в любимите си магазини. Колкото по-често плащаш със своята карта, толкова повече бонус точки събираш.

Научи повече за програмата Моите награди (MyRewards)

Имам карта от Пощенска банка

Fast Track

Предимството да преминеш приоритетно през първа проверка на лични документи и да се възползваш от специална лента за проверка на багаж.
Услугата е достъпна на Летище София, Терминал 2.
Всеки картодържател има право на още един придружител, безплатно.
Научи повече >>

Специално предложение от ClaimCompass

Налага ти се да пътуваш със самолет? Направи го разумно с ClaimCompass и твоята кредитна карта от Пощенска банка. Възползвай се от възможността да получиш съдействие при подаване на иск (претенция) срещу авиокомпания за заплащане на обезщетение при специални условия
Научи повече >>

Отстъпка при резервация в Booking.com!

С кредитните карти Visa и Mastercard от Пощенска банка разполагаш с още повече привилегии! Пътувай със специална отстъпка от 3% от заплатената с кредитната ти карта цена за настаняване в България или чужбина всеки път, когато правиш резервация в Booking.com, чрез линк от уебсайта на банката.
Научи повече >>

Верига магазини ФАНТАСТИКО - нов партньор в програма за лоялност MyRewards

От август 2014 г. в програмата за лоялност MyRewards се включва нов партньор – при пазаруване във ФАНТАСТИКО с кредитна карта от Пощенска банка получавате по 1 допълнителна бонус точка. Научете повече >>

Още повече бонус точки и нови партньори

Към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединиха нови партньори.
Вече печелиш още повече от покупките с Вашата кредитна карта в оптики Леонардо и спортните магазини Nike, както и в магазините за дамски аксесоари и чанти Folli Follie. Пазаруването в тях ще ти донесе три допълнителни бонус точки по програма Моите награди (MyRewards). Печелиш от всеки похарчен лев и в ИКЕА, бензиностанции EKO и книжарници Orange, оптики Леонардо и кафетерии Costa Coffee, където събираш по една допълнителна бонус точка по програма Моите награди (MyRewards).
За повече информация виж тук >.