Получавате повече с всяка покупка!

Знаете ли, че Вашата кредитна карта Ви се отплаща щедро?

С програма за лоялност Моите награди (MyRewards) печелите всеки път, когато пазарувате с кредитната си карта от Пощенска банка. Така всяка направена покупка Ви носи бонус точки, които лесно можете да обмените за пари по бонус карта MyRewards и да пазарувате отново в  любимите си магазини. Колкото по-често плащате с кредитната си карта, толкова повече бонус точки събирате.

Научете повече за програмата Моите награди (MyRewards)

Имам кредитна карта от Пощенска банка
Виж колко печелиш

Имаш нови идеи за вкъщи, които искаш да реализираш?

Искаш да си купиш нов телевизор, а защо не и да замениш стария лаптоп с нов? Не чакай! Вземи това, от което имаш нужда сега!
Научи повече >>

Вземи 10% отстъпка в ИКЕА с кредитна карта от Пощенка банка!

Имаш нова идея за масата в кухнята? Искаш да смените дивана или да избереш нов килим за спалнята? Всяка идея е добре дошла. Достатъчно е да използваш твоята кредитна карта от Пощенска банка в ИКЕА.
Научи повече >>

Спечели с VISA и почувствай сърцето на Олимпийските игри Рио 2016!

Предстои най-вълнуващото и значимо спортно събитие - Олимпийски игри Рио 2016!
Само до 10 юли можеш да посрещнеш Олимпиадата със страхотни награди!
Научете повече >>

МyCard – ново мобилно приложение за кредитни карти

Знаете ли къде са всички места, на които можете да пазарувате с отстъпка с кредитната си карта от Пощенска банка? А знаете ли къде можете да разсрочите покупките си на равни месечни вноски? Обектите са стотици и Вие вече не е нужно да помните цялата информация, защото новото ни мобилно приложение за кредитни карти МyCard ги помни вместо Вас. Сега пазаруването с Вашата кредитна карта е още по-лесно и изгодно! Научете повече >>

Още повече бонус точки и нови партньори

Към програмата за лоялност Моите награди (MyRewards) се присъединиха нови партньори.
Вече печелите още повече от покупките с Вашата кредитна карта и в спортните магазини Nike, и в магазините за дамски аксесоари и чанти Folli Follie. Пазаруването в тях ще Ви донесе три допълнителни бонус точки по програма Моите награди (MyRewards). Печелите от всеки похарчен лев и в ИКЕА, бензиностанции EKO и книжарници Orange, където събирате по една допълнителна бонус точка по програма Моите награди (MyRewards).
За повече информация вижте тук >.

Къде получавате допълнителни точки

Открийте най-близката бензиностанция ЕКО, книжарница Orange или магазини Nike и Folli Follie, и вземете допълнителна бонус точка по програмата Моите награди (MyRewards). Вижте карта с всички клонове на Пощенска банка, в които можете да заявите Вашата карта за лоялност MyRewards.
Вижте повече >